Wat is een thuis volgens Thuis Design?

De wereld om ons heen verandert continu. Landsgrenzen zijn vervaagd, wij zijn verbonden met de hele wereld en alles is mogelijk. En toen werd het maart 2020 en ging de wereld op slot. Wie had kunnen voorspellen dat we ineens massaal thuis zijn? Ons huis werd ineens het middelpunt van ons leven: werken, school, relaxen, eten, slapen, sporten en bij sommige van ons ook de plek van de vakantie.

De gebeurtenissen van 2020 hebben het belang van ons (T)huis versterkt. Maar je Thuis voelen in je eigen huis, is altijd al belangrijk geweest. Thuis is de plek om tot rust te komen, een plek om weer op te laden, een plek om helemaal jezelf te zijn. Alleen werd pas afgelopen jaar voor de meeste duidelijk dat een Thuis van onschatbare waarde is. Maar in 2020 was ons Thuis niet alleen een plek om tot rust te komen. Het werd een plek waar werk, school en vrije tijd gecombineerd moesten worden. En niet makkelijke combinatie omdat goede thuiswerkplek andere eisen heeft aan bijvoorbeeld de verlichting dan een plek om te relaxen. Zeker in kleine ruimtes met veel personen is dit een grote uitdaging geweest.

Nu begin 2021 zijn wij nog steeds thuis, alweer zou je kunnen stellen. We hebben geleerd van de eerste keer, maar de uitdagingen thuis zijn niet minder groot geworden. Een steuntje in de rug door een goed interieurontwerp kan je helpen om alle functies goed met elkaar te combineren. Thuis Design kan jullie helpen om van jullie huis je Thuis te maken. Bij het ontwerp houd ik rekening met wie jullie zijn en welke functies terug moeten komen in de ruimte. Belangrijke kenmerken voor mijn ontwerpen zijn: Harmonie, helemaal jezelf en in balans zijn en je geborgen voelen.

Thuis Design - wat is een thuis?

Om een passend, tijdloos en harmonisch interieur te ontwerpen, is een goede samenwerking met jullie essentieel. Jullie woonwensen en/of woonproblemen staan centraal. Zij vormen het uitgangspunt van het ontwerp. Alle bewoners van het huis hebben een stem in dit proces zodat iedereen zich Thuis voelt in het nieuwe interieur. Op basis van jullie wensen en budget is het mogelijk om bestaande meubels te gebruiken voor het nieuwe ontwerp. Daarnaast maak ik vaak ook een creatief ontwerp om te laten zien wat de mogelijkheden van de ruimte zijn. Hierbij kunnen bestaande meubels een kleine twist krijgen zodat het interieur persoonlijk blijft. Niet alles hoeft nieuw te zijn bij een ontwerp van Thuis Design.

Een geslaagd Thuis Design ontwerp is een weerspiegeling van de bewoners. Het geeft kracht en rust tegelijk. Het nodigt uit om te veranderen, nieuwe dingen te leren zonder het verleden los te laten. Het is een balans van natuurlijke materialen met nieuwe technologieën, een mix van nieuw en oud. Zodat Thuis zijn geen straf meer is, maar een plek om helemaal jezelf te zijn.

SAMEN VAN JOUW (nieuwe) HUIS EEN THUIS MAKEN?

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij kijken of er een klik is tussen ons. Want laten we eerlijk zijn, het uitbesteden van het ontwerp van je interieur is best spannend. In een online gesprek van ongeveer 30 minuten vertel ik wie ik ben, wat mijn visie is en hoe ik te werk ga. En kan jij natuurlijk vragen stellen.