een greep uit ons portfolio

De uitgevoerde projecten varieerden van het maken van een ontwerp voor een starterswoning tot een nieuwbouwhuis. De leidraad voor alle ontwerpen zijn de wensen van de bewoners. Thuis Design vertaalt deze wensen naar een passend, tijdloos en harmonisch interieur. Met als resultaat dat de bewoners zich Thuis voelen in hun nieuwe huis.

Wilt u ook advies of een ontwerp op maat voor uw interieur?

van een huis naar Thuis 2.0

Thuis Design is gevraagd om een interieurontwerp te maken voor een drive-in tussenwoning. De wens was het betrekken van de tuin in hun dagdagelijkse leven en het creëren van een werkkamer met logeerplek. De toekomstige bewoners hebben gekozen voor het interieur advies op maat. Om aan de wensen van de bewoners te voldoen, heeft Thuis Design een ontwerp gemaakt waarin de keuken verplaatst is naar de vergrote tuinkamer. Op de eerste verdieping is een grote werkkamer gecreëerd met een logeerplek. Hierbij was het ook nog mogelijk om een extra WC aan te leggen op de eerste verdieping. Het veranderen van de indeling over de verdiepingen heeft geresulteerd in een eigentijds ontwerp.

Thuis Design - portfolio
Thuis Design - portfolio
Thuis Design - Thuis 2.0 woonkeuken
Thuis Design - Thuis 2.0 woonkamer
Thuis Design - Thuis 2.0 woonkeuken
Thuis Design - Home office
Thuis Design - Thuis 2.0 woonkeuken met tuin
Thuis Design - Woonkamer

reactie van de bewoners

Het ontwerp van Thuis Design was de vertaling van onze woonwensen. Wij kunnen nu van de tuin genieten terwijl we ook aan het koken zijn. De grote woonkeuken is een plek geworden waar wij graag met onze vrienden en gasten vertoeven. Ook de eerste verdieping met de grote werkkamer is fantastisch, thuiswerken is hierdoor een feest. Het realiseren van een extra WC op de 1e verdieping is goud waard, zeker met kleine kinderen.  Wij zijn zeer tevreden met het ontwerp en genieten nog iedere dag van ons huis.

zelf aan de slag met jouw
(nieuwe) thuis

Het e-book bevat 10 interieur tips van Thuis Design, die je helpen om je interieur een boost te geven. De tips zijn makkelijk door jezelf toe te passen en kosten weinig geld.

EEN THUIS MAKEN VAN EEN NIEUWBOUWHUIS

Lang voor de start van de bouw, is Thuis Design gevraagd om een interieur ontwerp te maken voor dit jaren 30 stijl nieuwbouwhuis. De wens was een open ruimte met plek voor een grote woonkeuken. De toekomstige bewoners hebben het “Alles in 1 pakket” gekozen. Thuis Design heeft voor de optimale indeling, de complete inrichting en het bijbehorende kleur, product en materiaalpalet gezorgd. Het vooruitdenken en goed overleggen met de bewoners heeft geresulteerd in een open en afgestemd ontwerp. Het lange wachten werd beloond met een droomhuis waarin alle woonwensen zijn vervuld.

Thuis Design - plattegrond Nieuwbouw Thuis
Thuis Design - portfolio
Thuis Design - portfolio
Thuis Design - portfolio
Thuis Design - nieuw Thuis

reactie van de bewoners

Het resultaat mag er zijn. 1,5 jaar na het tekenen van het koopcontract op basis van een 2D plattegrond wonen wij nu in een fantastisch huis. Wij voelen ons allen thuis. Dat komt doordat iedereen binnen ons gezin een stem heeft gehad in het ontwerp. Het is echt ons thuis. Zeer bijzonder dat we in deze roerige Corona tijden een plek hebben waar wij graag zijn, waardoor het thuis blijven een genot is en geen straf.