samen maken we van jouw huis een thuis

Thuis Design - Theresa Derksen

Mijn naam is Theresa Derksen. Ik ben geboren in Berlijn en woon sinds 1995 in Nederland. Ik getrouwd en heb 2 dochters van 11 en 6 jaar. Ik heb biomedische wetenschappen gestudeerd en werk op dit moment part time als consultant binnen de farmaceutische industrie. Hierbij help ik bedrijven bij het ontwikkelen van nieuwe vaccines en andere geneesmiddelen.

Naast mijn werk heb ik een grote passie: interieur ontwerpen. Deze passie heb ik niet van een vreemde, het zit als het ware in mijn bloed. Mijn moeder werkte voor haar pensioen als binnenhuisarchitect en mijn vader als stedenbouwkundig ingenieur.

Toen ik klein was, heb ik met bewondering staan kijken naar de mooie samenwerking tussen mijn ouders. Mijn vader was van de bouw terwijl mijn moeder ervoor zorgde dat het ook de binnenkant naar wens van de klant werd ingericht.

Twee jaar geleden ben ik begonnen om van mijn passie mijn werk te maken. Ik heb een opleiding gevolgd tot interieur ontwerper en heb daarnaast vervolg cursussen gevolgd om met sketchup te werken.

In 2020 heb ik mijn bedrijf Thuis Design opgericht. De 2 eerste letters van mijn bedrijf staan ook voor de 2 eerste letters van mijn naam. Mijn doel is om jullie te helpen om van je huis je thuis te maken.

De wereld om ons heen veranderd continu, maar je huis is je Thuishaven. Hier kom je tot rust, hier kan je je batterij weer opladen om er weer vol tegenaan te gaan. Thuis is een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Ik ga jullie graag begeleiden in de reis naar jullie thuis want voor iedereen is dit net iets anders. Ik zal als interieur ontwerper werken naast mijn gewone baan. Wie weet waar mijn reis naartoe gaat. Ik verheug me op onze samenwerking.

Thuis Design

SAMEN VAN JOUW (nieuwe) HUIS EEN THUIS MAKEN?

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij kijken of er een klik is tussen ons. Want laten we eerlijk zijn, het uitbesteden van het ontwerp van je interieur is best spannend. In een online gesprek van ongeveer 30 minuten vertel ik wie ik ben, wat mijn visie is en hoe ik te werk ga. En kan jij natuurlijk vragen stellen.