thuis is geen plek, het is een gevoeL

onze expertises

Thuis-Design heeft zich gespecialiseerd in 3 expertise gebieden / doelgroepen. Ik heb deze expertise gebieden gekozen omdat ik zelf heb ervaren dat ieder expertise gebied andere uitdagingen met zich meebrengt.

 De eerste keer samenwonen is spannend, want wordt het wel zoals je je hebt voorgesteld. Het gezamenlijke appartement kan je helpen om je gezamenlijke weg te vinden. De eerste keer samen een huis kopen, voelt vaak als het kopen van het eerste grote mensenhuis. Maar wat als jullie smaak en stijl verschillend is? En misschien heb je wel een huis gekocht wat dringend aan opgeknapt moet worden, omdat er al jaren niets is gedaan. Het kopen van een nieuwbouwhuis kent vele nieuwe uitdagingen. Om het je thuis te maken, heb je veel voorstellingskracht nodig en moet je oneindig veel keuzes maken op papier, die bepalend zijn voor de sfeer en indeling.

Thuis Design - van 2 naar 1

Hebben jullie de stap gezet om samen te gaan wonen maar weten jullie niet hoe jullie beide woon smaken gecombineerd kunnen worden tot een mooi geheel? Thuis Design kan jullie helpen in het maken van keuzes wat betreft de indeling, maar natuurlijk ook met betrekking tot de meubels, materialen en kleuren.


Extra aandacht voor: 

 • samenvoegen van jullie woon smaken tot een geheel
 • kiezen van bijpassende meubels en accessoires (nieuw of bestaand)
 • kiezen van juiste kleuren en materialen
Thuis Design - Nieuw Thuis

Woon je al lang in je huis en ben je toe aan iets nieuws, maar wil je niet verhuizen? Dan kan Thuis Design jullie helpen bij een make over van jullie huis. Bij het Thuis 2.0 interieur pakket kijken wij gezamenlijk naar de bestaande situatie en ga ik op basis van jullie woonwensen een nieuw interieur ontwerpen passend bij jullie en het huis.


Extra aandacht voor:

 • een nieuwe indeling op basis van gewenste functies
 • een twist aan jullie bestaande huis zonder het verleden uit het oog te verliezen
 • combineren van nieuw met oud door het hergebruik van meubels, accessoires of materialen
Thuis Design - Nieuw Thuis

Hebben jullie net enthousiast een nieuwbouwhuis gekocht of denken jullie eraan om helemaal opnieuw te beginnen? Voordat de bouw begint, moeten al veel belangrijke keuzes worden gemaakt, die grote impact hebben op het uiteindelijke resultaat. Thuis Design kan jullie helpen bij het maken van de keuzes met als resultaat jullie droomhuis.


Extra aandacht voor:

 • keuzes voor aansluitpunten voor elektra, keuken en badkamer
 • van een blok beton naar een warm thuis
 • Visualisaties tussendoor zodat je de ruimte beter in kan schatten

onze pakketten

Online interieur advies

Zit je met een woonprobleem maar weet je niet zo goed wat er mogelijk is? Of wil je weten of het authentieke huis op Funda na een make-over jouw droomhuis kan worden? Aan de hand van de door jouw aangeleverde informatie, maak ik 2 indelingsvarianten. De uitgewerkte indelingsvarianten licht ik door middel van een digitaal gesprek aan je toe. Zo weet je waar je mee aan de slag kan.

 • De basis zijn de afmetingen van de ruimte en foto’s of een link naar de Funda pagina
 • Tijdens het digitale intakegesprek bespreken we jullie interieurwens of woonprobleem
 • Ik maak 2 indelingsvarianten (afhankelijk van de ruimte/huis) indien gewenst rekening houdende met bestaande meubels en/of een creatief idee/maatwerk
 • Tijdens de digitale eindpresentatie toon ik de uitgewerkte indelingsvarianten en geef ik er toelichting bij, uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen
 • Communicatie tussen de digitale afspraken door gaan via de mail
 • Voor aanpassingen na de eindpresentatie reken ik een bedrag van 150,- euro
 • Indien gewenst kan je na de eindpresentatie nog kiezen voor een uitbreiding, e.g. 3D visualisatie, materialenplan etc

 

Prijs afhankelijk van de ruimte en gevraagde tijdslijn: vanaf 395,- euro

1 dag advies (op locatie):

Heb je zin om je interieur een boost te geven, maar weet je niet zo goed hoe je dit wilt aanpakken of ben je aan het twijfelen over je eigen ontwerp? Samen gaan we jouw woonwensen en/of problemen bespreken in jouw huis. Tijdens mijn bezoek geef ik advies met betrekking tot de indeling, meubels, materialen en kleurgebruik. Na afloop van het bezoek ontvang je een rapport van mijn bezoek.

 • Telefonisch/online intake waarin we kort jullie woonwensen en eventueel woonprobleem voor bespreken
 • Bezoek op locatie ongeveer 2 uur, hier zal ik onder andere letten op het natuurlijke licht. Daarnaast gaan we tijdens dit bezoek sparren over een aantal verschillende mogelijkheden. Zo krijg ik een beter gevoel bij wat jullie willen en wat juist niet
 • Na het bezoek ontvangen jullie een rapport met daarin mijn advies. Het advies is een samenvatting van wat wij gezamenlijk gedurende mijn bezoek besproken hebben. Uiteraard ook een aantal praktische tips over hoe de boost van jullie interieur aan te pakken
 • Ik zal het rapport toelichten tijdens een afsluitend digitaal gesprek.
 • Communicatie tussen het bezoek en het eindrapport zal plaats vinden via mail of telefonisch
 

Prijs afhankelijk van de ruimte: vanaf 545,- euro

Interieur advies op maat

Een interieur advies op maat begint met een persoonlijk intakegesprek op locatie. Gedurende dit intakegesprek gaan we bespreken wat je woonwens/woonprobleem is. Daarnaast komt ook aan bod wat je mooi vindt, zodat mijn advies hierop aansluit. Afhankelijk van je woonwensen, tijd en budget gaan we gezamenlijk het interieur advies op maat samenstellen. Misschien hebben jezelf al veel ideeën wat betreft de meubels of de materialen en heb je alleen hulp nodig bij het maken van een mooie en praktische indeling. Of ontvang je het liefst een door mij volledig uitgewerkt interieurplan. Om je alvast een indruk te geven welke onderdelen in een interieur advies aan bod komen, heb ik hieronder een lijst gemaakt van de verschillende advies onderdelen.

Onderdelen van een interieur advies op maat:

 1. Persoonlijk intakegesprek bij je thuis
 2. Moodboard met de richting waar we naartoe werken, zodat je het tussendoor aan familie en vrienden kan laten zien
 3. 2D Plattegrond met indelingsvarianten (2 opties)
 4. (Online) tussenpresentatie om de opties te bespreken
 5. 2D finale indelingsontwerp
 6. 3D visualisatie van het interieur ontwerp (Wand aanzichten en 3D perspectief tekeningen): Deze tekeningen zijn uniek omdat ik de computer tekeningen met de hand inkleur zodat ze een persoonlijke tint krijgen.
 7. Meubelplan
 8. Kleurenplan/Materialenplan
 9. Verlichtingsplan
 10. Eindpresentatie op locatie waarin ik mijn ontwerp uitgebreid toelicht
 11. (Digitaal) Boekje met de gekozen onderdelen

Afhankelijk van de verschillende onderdelen die je kiest, komt er een prijs uit. Direct na het intakegesprek bij je thuis zal ik een offerte opstellen. Mocht je niet verder willen met de samenwerking dan breng ik € 50,- in rekening voor het intakegesprek bij je thuis. 

Living (±100m2) inclusief alle uitbreidingspakketten, maximaal 2245,- euro. Prijs voor meerdere ruimtes op aanvraag.

Thuis Design - advies op maar

Alle bedragen zijn inclusief BTW en ondervoorbehoud van typfouten. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Badhoevedorp in de prijs ingebrepen, daarna bereken ik € 0,35 per km. 

Lees hier hoe wij te werk gaan en hoe we samen van jouw huis een thuis maken. 

zelf aan de slag met jouw
(nieuwe) thuis

Het e-book bevat 10 interieur tips van Thuis Design, die je helpen om je interieur een boost te geven. De tips zijn makkelijk door jezelf toe te passen en kosten weinig geld.

uitbreidingsmodules

Thuis Design - lichtplan

Van het gekozen indelingsontwerp ga ik een bijpassend verlichtingsplan maken waarin ik voorbeelden geef van verlichting, die in dit ontwerp passen. Indien gewenst kan dit pakket worden uitgebreid met een shoppinglijst (waar de verlichting te koop is). Uiteraard hou ik hierbij rekening houden met jullie budget.

Thuis Design - meubelplan

Van het gekozen indelingsontwerp ga ik een bijpassend meubelplan maken waarin ik voorbeelden geef van meubels, die in dit ontwerp passen. Indien gewenst kan dit pakket worden uitgebreid met een shoppinglijst (waar de meubelen te koop zijn). Uiteraard hou ik hierbij rekening houden met jullie budget.

Thuis Design - 3D perspectief

Deze tekeningen zijn gemaakt in sketchup en vervolgens gepersonaliseerd door ze door mijzelf in te kleuren.

Thuis Design - materialen plan

Een bijpassend materialenplan waarin ik jullie help met het kiezen van de juiste materialen voor de vloer, gordijnen en andere stoffen.

355,- euro per uitbreidingsmodule en kunnen bij alle pakketten afgenomen worden.

SAMEN VAN JOUW (nieuwe) HUIS EEN THUIS MAKEN?

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij kijken of er een klik is tussen ons. Want laten we eerlijk zijn, het uitbesteden van het ontwerp van je interieur is best spannend. In een online gesprek van ongeveer 30 minuten vertel ik wie ik ben, wat mijn visie is en hoe ik te werk ga. En kan jij natuurlijk vragen stellen.